Vaporshop Antwerpen

In de Wiegstraat vind je sinds 2016 een prachtige nieuwe winkel van keten Vaporshop. Voor de mensen die willen stoppen met roken een echte aanrader.

Vaporshop AntwerpenDe Vaporshop in de Wiegstraat staat gekend als één van de eerste én één van de mooiste dampwinkels van het land. Uitbater Jeroen is niet alleen een vriendelijke geïmporteerde Nederlander, hij kent zijn producten ook zeer goed en kan rokers die de overstap wensen te maken naar een minder schadelijk alternatief helpen met raad en daad. Dit is iets waar alle Vaporshop-winkels natuurlijk bekend voor staan.

Vaporshop heeft als marktleider én als echt Antwerps bedrijf een enorme vooruitgang gekend de laatste jaren. Vandaag de dag vind je bij Vaporshop ook heel wat lokale producten die in België worden geproduceerd. Zo ben je steeds zeker van een veilig en goed gecontroleerd product; wat natuurlijk belangrijk is als je de keuze maakt om te stoppen met het schadelijke gebruik van de sigaret.

Twijfel je nog? Ga zeker eens langs bij de mensen van Vaporshop Antwerpen. Jeroen of één van zijn medewerkers helpt je graag verder met advies op maat.

Recent opende Vaporshop twee nieuwe vestigingen in Antwerpen. Vaporshop Antwerpen-Zuid vind je in de Anselmostraat, Vaporshop Deurne kan je vinden op de Herentalsebaan in Deurne.