Lombardia Antwerpen

Wie graag gezond of vegetarisch eet moet bij Biologische Restaurant Lombardia zijn.

LOMBARDIA AntwerpenHet kleine etablissement op de Lombardevest werd in een mum van tijd een vaste waarde in Antwerpen. En ook buiten de stadsgrenzen maakt het furore. Grote sterren als Moby kwamen er al over de vloer, het is de vaste stek van enkele BV’s en in buitenlandse tijdschriften werd het al vaak aangehaald als een echte must-do als je in Antwerpen bent.

Lombardia is een vegetarisch restaurant waar alles draait om gezond eten. Je vind er biologische en vegetarische voeding maar ook minder courante producten zoals gluten-en lactosevrije bereidingen.Lombardia Vegetarische Salade Ideaal voor mensen met een allergie of diegenen die gewoon van gezonde voeding houden want gluten-en lactosevrije maaltijden zijn gezond voor iedereen. Dat het ook lekker kan zijn bewijst Lombardia als geen ander!

Met uitzondering van zon- en feestdagen is Lombardia alle dagen open tussen 8 en 18u. Je vind ze op de Lombardevest in hartje Antwerpen.

Recent is Lombardia gesloten. Dit Antwerpse vegetarische restaurant moest plaatsmaken voor een dieetwinkel van dezelfde eigenaar. Spijtig; volgens mij zijn er alvast betere manieren om gewicht te verliezen dan wonderdrankjes.