Kipling Antwerpen

Waarom je nu echt naar de Kipling winkel moet gaan als je in Antwerpen bent? Simpel, omdat het bij de historie van de stad hoort, een beetje cultureel erfgoed zeg maar.

kipling antwerpenWie denkt dat Kipling gewoon die zakken zijn met uitgesproken rits en het bekende aapje zit nog met zijn hoofd in de jaren 90. Het merk kende een grote boost de afgelopen jaar en dat mede dankzij hun lederen collectie. Zo bracht Kipling een tijd geleden een witte lederen cameratas op de markt die zeer gewild was onder de fashionista’s.

En wat Antwerpen daar mee te maken heeft? Antwerpen is de geboortestad van het merk en voor hun 25ste verjaardag besteden ze daar zelfs extra aandacht aan. Er komt een speciaal Antwerps Kipling aapje, enkel in Antwerpen te verkrijgen!

Een gouden tip nodig? Je kan Kipling ook online bestellen en afhalen in de shop op de Keyserlei. Als je met je Beobank Visakaart online koopt krijg je 3 procent korting, waardoor je dus wat extra geld kan besparen. Je kan dus zowel online kopen als de gezellige shop bezoeken. Een win-win situatie, heet dat!