Kinepolis Antwerpen: waarom is deze bioscoop écht de moeite waard?

Kinepolis Antwerpen is een geweldige plek om films te kijken. Het biedt een breed scala aan films, zodat er voor iedereen een geschikte film is. Daarnaast zijn de zaalopstellingen erg comfortabel, waardoor je lekker kan wegzakken in je stoel. De prijzen zijn ook redelijk, zeker als je via een actie naar de film gaat. Kortom: Kinepolis Antwerpen is moderne bioscoop die een aanrader is voor iedereen die van een goede film houdt! Deze cinema is gebouwd met het comfort van de bezoekers in gedachten. Kinepolis Antwerpen is een topklasse cinema en blinkt niet alleen uit in comfort, maar ook in kwaliteit. Het is de ideale plek voor een ontspannen avondje uit.

24 zalen voor meer dan 7.000 bezoekers

Kinepolis Antwerpen is een populaire bioscoop. Het beschikt over 24 zalen met een capaciteit van meer dan 7.000 bezoekers. De 24 zalen zijn verdeeld in kleine en grote zalen. De kleinste zaal beschikt over 182 plaatsen en de grootste zaal heeft 694 plaatsen. Je kan je bioscooptickets gemakkelijk online kopen, zodat je niet meer hoeft aan te schuiven aan de kassa.

Een goed bereikbare cinema

Kinepolis Antwerpen is een van de grootste en modernste bioscopen van België. Het is gelegen in het noorden van Antwerpen, in de wijk “Luchtbal”. De bioscoop is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ze is vlak aan de afrit van de Antwerpse ring gelegen. Kinepolis Antwerpen heeft ook een eigen parking, waardoor parkeren gemakkelijk is.

Een uitstekende service

Kinepolis staat bekend om zijn uitstekende service. Daarom is het ook geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen om naar Kinepolis Antwerpen te gaan. Kinepolis biedt namelijk een uitgebreid aanbod van de nieuwste films, een unieke belevenis dankzij onder andere de 3D-technologie, een hoge kwaliteit van beeld en geluid, een comfortabele en aangename omgeving en een vriendelijke en behulpzame service. De vriendelijke en behulpzame service staat altijd voor jou klaar, ook voor het geval er iets zou zijn tijdens de film.

Kinepolis Antwerpen CinemaEen unieke filmbeleving bij Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen biedt een unieke filmbeleving dankzij de combinatie van de nieuwste technologieën en het optimale comfort. Elke zaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft ook cosy seats. Kinepolis Antwerpen heeft een uitgebreid aanbod aan films, en er vinden ook vaak evenementen plaats, zoals belangrijke avant-premières. Ook voor kinderen zijn er telkens leuke kinderfilms beschikbaar, waar jonge bezoekers kunnen genieten van leuke en educatieve films. Dit alles maakt van Kinepolis Antwerpen de perfecte plek voor een avondje uit. Kinepolis Antwerpen is dan ook een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Een multisensorische belevenis

Kinepolis Antwerpen biedt de laatste films in de beste digitale beeld- en geluidskwaliteit. Het Kinepolis Antwerpen cinema complex biedt alle functies die je je kan wensen voor een onvergetelijke filmbelevenis. Het is een multisensorische belevenis die perfect is voor een avondje uit. De zaal is telkens voorzien van een Dolby Atmos- geluidssysteem, waardoor je je helemaal kan onderdompelen in de film. Het grote scherm is ook een pluspunt, waardoor je alle details goed kan volgen.

Films met Dolby 5.1

Dolby 5.1 is een audiocodec die gebruikt wordt om audio-inhoud van hoge kwaliteit te leveren. Het maakt gebruik van een combinatie van zes kanalen en maakt gebruik van twee subwoofers. Dolby 5.1 wordt veel gebruikt in bioscoopzalen, zoals bij Kinepolis Antwerpen, en ook bij thuisbioscoopsystemen. Dolby 5.1 is een geluidstechnologie die is ontworpen om hoge geluidskwaliteit te leveren. Dolby 5.1 biedt een aantal uitgebreide geluidsfuncties, waaronder een surround geluidsveld, een diep en krachtig bass geluid en een vervormingsvrij geluid. Dolby 5.1 maakt ook gebruik van een uniek compressiesysteem om de geluidskwaliteit te verbeteren.

3D-films bij Kinepolis Antwerpen

Kinepolis biedt onder andere een 3D-ervaring. Het is een unieke belevenis die je nergens anders kan beleven. Kinepolis was de eerste in België die je de kans bood, en nog altijd biedt, om naar de meest populaire 3D-blockbusters te komen kijken. Kinepolis biedt de nieuwste 3D-films, waardoor je een unieke belevenis hebt. De 3D-technologie zorgt voor een hoge kwaliteit van beeld en geluid. In een comfortabele en aangename omgeving kan je genieten van de film. Kinepolis is dan ook de perfecte plek voor een onvergetelijke filmbelevenis.

4DX films bij Kinepolis Antwerpen

4DX is een belevenis van cinematografische diepere immersie met speciale stoelen die trillingen, waternevel, wind, rook en geuren synchroniseren met de actie op het scherm. Dit alles maakt het mogelijk voor de kijker om het verhaal op een nog nooit eerder geziene manier te beleven.

4DX is dus een unieke bioscoopervaring die alle zintuigen aanspreekt. Het is een technologie die gebruikt maakt van speciale effecten om een ​​film nog meeslepender te maken. De 4DX-film ervaring is uniek in zijn soort. Dit maakt de 4DX-ervaring een must voor alle liefhebbers van film.

Atmos films bij Kinepolis Antwerpen

Atmos films bij Kinepolis zijn unieke filmtheaters met een unieke draadloze audio-ervaring. Het theater biedt een draadloos geluidssysteem dat audio-effecten overal in het theater weergeeft, waardoor het geluid uit alle richtingen komt. Dit geeft een unieke ervaring.

HFR film bij Kinepolis Antwerpen

Kinepolis is een plek waar je kan ontspannen en genieten van de nieuwste films. Onder andere bieden ze HFR films aan, hetgeen betekent High Frame Rates films. Een high frame rate film is een film die is opgenomen met een hogere framerate dan de standaard 24 FPS. Dit geeft de film een soepeler en vloeiender uiterlijk. Daarnaast zorgt het ervoor dat bewegingen minder stotend lijken.

Een aantal recente high frame rate films zijn The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug en The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Alle drie deze films zijn geregisseerd door Peter Jackson en werden opgenomen met een framerate van 48 FPS. Een andere film die in high frame rate is uitgebracht is Ang Lee’s Billy Lynn’s Long Halftime Walk. Deze film is opgenomen met een framerate van 120 FPS en geeft daardoor een zeer vloeiende en realistische beeldkwaliteit.

Het gebruik van high frame rate filmtechnologie is nog relatief nieuw, maar het zal waarschijnlijk in de toekomst steeds vaker gebruikt worden. Dit komt omdat steeds meer mensen toegang krijgen tot hogere framerates en de technologie steeds verder ontwikkeld wordt. High frame rate films zijn een nieuw fenomeen in de filmwereld. De laatste tijd zijn er steeds meer films die in hogere framerates worden gemaakt, en de verwachting is dat dit in de toekomst alleen maar meer zal worden.

Hogere framerates bieden een aantal voordelen, zoals een soepelere beeldkwaliteit en een betere weergave van beweging. Ook kunnen hogere framerates ervoor zorgen dat films langer in de bioscoop draaien, omdat mensen langer in de film blijven hangen. Dit kan een significant voordeel zijn voor producenten en distributeurs.

Een nadeel van hogere framerates is dat het moeilijker is om hoge kwaliteit beelden te leveren. Dit betekent dat er een balans moet worden gevonden tussen de kwaliteit van het beeld en de kosten van de productie. Hogere framerates kunnen ook leiden tot een lagere beeldkwaliteit als er niet genoeg licht is. In de toekomst zullen steeds meer films in hogere framerates worden gemaakt, omdat de voordelen ervan steeds beter bekend worden. Dit kan ervoor zorgen dat hogere framerates de norm gaan worden in de filmwereld.

Laser en Laser Ultra films bij Kinepolis

Kinepolis Antwerpen heeft een unieke en eigentijdse laser projectie-technologie die een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en geluidsweergave biedt. Het is een van de weinige ketens die dit soort technologie in huis heeft. Dankzij de laserprojectie is het beeld extra scherm. De laser film ervaring is een unieke belevenis voor mensen die graag naar de bioscoop gaan. Kinepolis heeft een aantal laser films in het aanbod, zodat er voor iedereen wel een geschikte film bij zit. De laser films worden nog levendiger en spannender gemaakt.

cinema Kinepolis in Antwerpen

Van Metropolis naar Kinepolis

Kinepolis Antwerpen heette bij de start Metropolis. Dit was in oktober 1993. Vanaf de zomer 2011 was er een naamsverandering van Metropolis naar Kinepolis. Zo kregen alle bioscopen van Kinepolis dezelfde, herkenbare naam. Kinepolis Antwerpen is dé ultieme bestemming voor een avondje uit. Met de nieuwste films, blockbusters en kaskrakers, is er altijd wel iets te zien. Kinepolis Antwerpen biedt ook een unieke ervaring met luxe zalen en een uitgebreid aanbod aan drank- en eetgelegenheden. Er is dus voor ieder wat wils!

Vele functies bij Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen is dé plek waar je terecht moet voor een onvergetelijke filmavond. De films die hier draaien, zijn altijd van de laatste generatie en in digitale beeld- en geluidskwaliteit. De zalen zijn bovendien van topkwaliteit. Naast het Kinepolis complex zijn er verschillende horecazaken gelegen, zodat je na afloop van de film nog even kan blijven hangen onder het genot van een lekker hapje en een drankje.

Bij Kinepolis heb je een handige app beschikbaar, waar je tickets kan reserveren en de beschikbare films kan raadplegen. Ook bieden ze voordeelkaarten aan waarbij je een film goedkoper kan kijken, zoals de Kinepolis Family Card, de Kinepolis Movie Card en de Kinepolis Student Card. Kinepolis Antwerpen is een bioscoop die gebruikers toelaat om films te bekijken in een sublieme audiovisuele belevenis, doordat er bepaalde effecten zijn in de films die je mee kan beleven. Daarnaast biedt de bioscoop een ruime keuze aan films, snacks en dranken. Kinepolis Antwerpen is de perfecte plek voor een ontspannen avondje uit, en ook zeker de moeite als je tijdens een citytrip naar Antwerpen je dag op een leuke manier wil afsluiten.