Grand Bazar Antwerpen

Grand Bazar Antwerpen is een online shoppingcenter met meer dan 40 winkels dat aan de Groenplaats is gelegen – op wandelafstand van de Meir en de Wiegstraat. In de historische binnenstad van Antwerpen is dit het grootste shoppingcenter. Het is een plek waar je gezellig kan wandelen, winkelen en genieten van de sfeer. Ook zijn er vaak evenementen te doen in dit shopping center. Er zijn zowel grote als kleine winkels te vinden. Het winkelcentrum biedt een unieke sfeer van kleur, kunst en muziek, alsook een verscheidenheid aan winkels en restaurants. Op het gedeelte van de -1 vind je een Carrefour, één van de grootste supermarkten in de stad. In alle winkels is het zeer gezellig winkelen!

Koopzondag op de eerste zondag van de maand

Grand Bazar Antwerpen biedt een unieke winkelervaring met kleurrijke winkels en restaurants. Het is geopend van maandag tot zaterdag, telkens van 10 uur tot 18u30. Op zondag is het enkel geopend op de 1e zondag van de maand, telkens van 12 tot 18 uur.

De enige winkels die elke zondag geopend zijn in Grand Bazar Antwerpen, zijn Carrefour en Jelly Jazz.

Bereikbaarheid en parkeren

Grand Bazar Antwerpen is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn haltes van de tram en de metro vlakbij het shopping center gelegen. Als je uitstapt aan de halte “Groenplaats”, hoef je maar enkele stappen te zetten tot de ingang van het shopping center. Als je met de trein komt, is het eventjes wandelen tot het shopping center. Vanaf Antwerpen Centraal stap je ongeveer 20 minuten tot Grand Bazar Antwerpen.

Er is een grote ondergrondse parkeergarage in de buurt te vinden, waar bezoekers kunnen parkeren. Deze heet parking Groenplaats. Ook rondom is er voldoende parkeergelegenheid te vinden. Sommige parkings zijn op zondag gratis, maar andere parkings zijn dan weer betalend. Als je bij Carrefour aankopen doet voor meer dan 30 euro, krijg je 1 uur gratis parking in parking Groenplaats.

Antwerpen is voorzien op deelfietsen, via het platform “Vélo Antwerpen”. Je kan deze fietsen gebruiken mits een kleine kostprijs. Als je met je eigen fiets naar het shopping center gaat, zijn er ook hiervoor fietsenstallingen voorzien.

Winkels in Grand Bazar Antwerpen

Grand Bazar is gelegen in het hart van de stad. Er zijn zowel kleine, onafhankelijke bedrijven aanwezig, maar er zijn ook een aantal grote internationale ketens aanwezig. Grand Bazar Antwerpen heeft alles wat je nodig hebt, of je nu op zoek bent naar kleding, schoenen, accessoires, sieraden, electronics, huishoudelijke artikelen of eten. Met zoveel keuze is er voor ieder wat wils en is dit een perfecte plek voor een dagje winkelen. Ook inwoners vinden de sfeer er levendig en gezellig. Je kan er van alles kopen, van kleding en schoenen tot snuisterijen en souvenirs. Er zijn ook een aantal restaurants en cafés, waar je kan genieten van een welverdiende pauze tijdens het winkelen.

Winkels op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping kan je winkelen bij Klavertje vier, Kruidvat, foxi mobile accessoires, Pearle opticiens, Hans Anders, Fnac, Hema en Vanden Borre. Even uitblazen kan bij Bistro Grand Bazar.

Winkels op het gelijkvloers

Op het gelijkvloers vind je de winkels GameO Funko Shop, Green ICE Outlet, Spanjewijnland.be Outlet, Hartensteler, Lèffi d’Anvers, TUI, Yves Rocher, Cassis, de Schoenenoutlet, Jacob’s Concept Store, Jelly Jazz, Sincerely Valentine, Twice as Nice, Press Shop, Antwerp Chocolate Store, CDKN with friends, Torfs, Donutello, LolaLiza, Zest fresh juist bar, Kafeïno, Holland & Barrett, Paprika, Mango en Olleke Bolleke Candy Shop.

Winkels op -1

Op -1 kan je terecht bij Wouters, Sanifair, Retouch’Express, Carrefour, Mister Minit, Dirk De Witte Kapper, Handyman en Angelot Brasserie.

Extra mogelijkheden bij Grand Bazar Antwerpen

Grand Bazar Antwerpen biedt functies zoals gratis WiFi, toiletten en een babyruimte. Zo kan je jouw dagje winkelen zo aangenaam mogelijk maken. De babyruimte is gelegen op verdieping -1. Je kan er je baby verschonen in de rust die je nodig hebt. Ook de toiletten bevinden zich op deze verdieping. Als je inlogt op de hotspot van Grand Bazar, kan je een uur lang genieten van de wifi die gratis is. Als huisdieren aan de leiband zijn, mogen ze binnen in het shopping center.

Een uniek overdekt shopping center in Antwerpen

Sinds 1885 is Grand Bazar in Antwerpen een populaire plek onder toeristen en inwoners. Grand Bazar is een unieke ervaring en een bezoek waard, want het is een uniek, overdekt shoppingcenter in het hartje van de stad. Deze populaire toeristische trekpleister biedt bezoekers een scala aan winkels en restaurants, en is een aangename plek om rond te struinen en te shoppen. Het is ook een goede plek om een souvenir of cadeau te kopen voor iemand die thuis blijft. Het is er leuk om rond te wandelen en te shoppen. Er zijn vele leuke dingen te vinden. En als je een verfrissend drankje nodig hebt, of een lekkere maaltijd, zit je hier ook goed!