De Anselmostraat

Shoppen in de Anselmostraat op het bruisende Zuid is het nuttige aan het aangename koppelen.

Je komt er met buslijn 22 of Tram 10 die je afzetten in de Anselmostraat of vlakbij het Oude-Gerechtshof, makkelijker wordt het bijna niet.

anselmostraat antwerpenEens aangekomen op bestemming kan je in feite alles wat je maar nodig hebt vinden in deze straat, die eigenlijk eerder een klein dorpje is.

Wil je beginnen met je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij Carrefour Express, en dan kan je na het winkelen nog rustig een Koffietje drinken bij Panos, want deze zit er vlak naast.

Mocht je nu eerder op zoek zijn naar wat ontspanning of een high-tea ervaring, dan moet je bij Tessico zijn, hier kan heerlijke verse thee & koffie nuttigen, en dit allemaal samen met vers gemaakte specialiteiten van het huis.

Vervolgens kan je een nieuw bandje, of zeer knap en exclusief horloge gaan uitkiezen bij Juwelier Bijorca, welke ook de kroon voor het Onze Lieve Vrouwe beeld in de Kathedraal maakte en herstelde, een echte vakman dus.

Aan vakmannen geen gebrek in deze straat, ook voor je schoenen en handtassen te laten herstellen kan je hier terecht, bij een van de laatste rasechte schoenmakers.

Heb je morgen een feest en wil je nog snel je kostuum laten kuisen, dan kan je bij Bernard van Nieuwkuis Ideal terecht, deze zaak is al meer dan 100 jaar een gevestigde waarde in de straat, knap!

Morgen een feestje gepland? Passeer dan even bij Zuivelhandel Anselmo voor een lekkere kaasplank, of bij Keurslager Michielssen welke de lekkerste Côte à l’os heeft van de buurt.

vaporshop anselmostraatOok voor leuke accessoires of kadootjes vindt je in deze straat tal van mogelijkheden, zo is er een heuse brei en wolwinkel ‘Lana’, kan je terecht bij Kruidvat of Nasma voor tal van knappe zaken.

Wil je aan het einde van de dag je gezondheid beteren en stoppen met roken en zoek je een waardig alternatief, spring dan zeker eens binnen bij Vaporshop Antwerpen-Zuid.

Voor je shop-dag dan helemaal af te sluiten en even heerlijkt te genieten en tot rust te komen kan je nog lekker gaan dineren bij ‘La Grappa’ die je overheerlijke authentieke Italiaanse pizza serveert, gemaakt door een echte Italiaanse chef.

Je ziet het, knappe straat, de Anselmostraat!