Coccodrillo Antwerpen

Antwerpen staat bekend als modestad en dus willen we maar al te graag wat high-fashion te zien krijgen. In het begin van de hautaine Schuttershofstraat vind je Antwerpens meest befaamde schoenenwinkel; Coccodrillo.

coccodrillo antwerpenAlle luxueuze designermerken uit het hogere segment huizen er onder éen dak. Je vind er de gangbare high-fashion shoes als Prada, Miu Miu en Lanvin, maar ook de meer exclusieve als Nicholas Kirkwood en Tabitha Simmons.

Voor de meesten is het geen spek voor hun bek maar uitgebreid staren en ervan dromen kan nooit kwaad. Bovendien doet Coccodrillo tijdens de solden stevige kortingen. Boven wordt dan een aparte verdieping geopend waar alle afgeprijsde schoenen bij elkaar staan. Op het einde van de solden kan je er vaak nog pareltjes op de kop tikken voor zeer redelijke prijzen (want echt goedkoop worden designer shoes nu eenmaal nooit).

Recent is Coccodrillo Antwerpen gesloten. De eigenaars konden steeds moeilijker concurreren met het internet; en zochten andere zakelijke paden op. Een écht verlies voor de designer-shoe liefhebbers van ’t Stad.